Loading Dogodki

« All Dogodki

  • This dogodek has passed.

RAZHODNJA 2016

12. 11. 2016

PROMETNE INFORMACIJE RAZHODNJE 2016

 

POPOLNA ZAPORA CESTE NA ČATEŽU

V času prireditve bo na Čatežu veljal poseben prometni režim z zaporo ceste. Med 11. in 17. uro bo popolna zapora regionalne ceste na odseku Moravče – Čatež – Breza na Čatežu v dolžini 310 m. Obvoz bo možen po lokalnih cestah Dolenja vas pri Čatežu – Križ – Blato – Račje selo in Čatež – Velika Loka – Mrzla Luža – Račje selo in bo označen z ustrezno signalizacijo.

 

PARKIRIŠČA OSEBNIH VOZIL

Parkirna mesta za osebne avtomobile bodo posebej označena in na isti lokaciji kot lansko leto. Na parkirišča vas bodo usmerjali informatorji redarji, zato prosimo, da se ravnate v skladu z njihovimi navodili.  Vse voznike osebnih vozil opozarjamo, da upoštevajo poseben prometni režim in ne parkirajo svojih vozil izven označenih in varovanih parkirišč. Organizator Razhodnje ne zagotavlja posebnega varovanja osebnih vozil, zato naj avtomobile parkirajo v skladu z navodili in predpisi. Tako bodo poskrbeli za varnost svojega vozila in prispevali k splošni prometni varnosti v času prireditve.

 

PREVOZI POHODNIKOV NA START POHODA V LITIJO OZIROMA ŠMARTNO

Na start pohoda v Litijo bodo zjutraj vozili posebni avtobusi po naslednjem urniku:

6.00 avtobusna postaja Trebnje, ob 6.10 Velika Loka postajališče šolskih avtobusov

od 6.00 do 6.45 osrednji vaški trg na Čatežu

 

Avtobusne karte boste kupili ob vstopu na avtobus. Število naročenih avtobusov je odvisno od števila prijav, zato vaše prijave sporočite najpozneje do četrtka, dne 10.11.2016,  na naslednje telefonske številke: 07 3489 029 (Gostilna Ravnikar), 07 3489 023 (Gostilna Tončkov dom), 07 3481 128 (TIC Trebnje)  in na e-naslov: razhodnja@gmail.com ali tic@trebnje.si.

 

PREVOZI POHODNIKOV S CILJA POHODA

S Čateža bodo od 11. ure naprej vozili avtobusi v Šmartno in Litijo ter na železniško postajo v Šentlovrencu. Vse informacije posreduje organizator pohoda in prevozov s čateža, Zavod Levstikova pot preko elektronske pošte info@levstik.si.

Podrobnosti

Datum:
12. 11. 2016

Organizator

Turistično društvo Čatež

Prizorišče

Vaški trg Čatež
Čatež 20
Velika Loka, 8212 Slovenija
+ Google Map